ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Φέρτε την Άνοιξη στο Σπίτι σας με 5 Απλούς Τρόπους

Τώρα που η άνοιξη είναι προ των πυλών, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε το σπίτι, αλλά και τη διάθεσή σας, φέρνοντας έναν πιο ανανεωμένο και ανοιξιάτικο αέρα στο χώρο σας! Και πως θα το κάνετε αυτό; Μα φυσικά, ανανεώνοντας τη διακόσμησή σας.

Στο παρόν άρθρο η Houseart και οι HouseArtists σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για να ανανεώσετε αλλά και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν ανοιξιάτικο παλατάκι, που θα λατρέψουν όλοι!

Μαζέψτε τα σκούρα και βαριά χειμωνιάτικα διακοσμητικά σας, βάλτε τα ανοιξιάτικα ριχτάρια στους καναπέδες σας, αλλά και τα αγαπημένα σας λουλούδια στο βάζο και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας, με τα κατάλληλα διακοσμητικά αξεσουάρ.

Επιλέξτε τα σωστά χρώματα

Πριν, ξεκινήσετε τη διακόσμησή σας, καλό είναι να σκεφτείτε τα χρώματα που θα περιβάλλουν το χώρο σας. Μιας που η άνοιξη αποτελεί ίσως και την πιο χαρούμενη και ζωηρή περίοδο του χρόνου, τι πιο κατάλληλο από τα χαρούμενα και ζωηρά χρώματα.

Αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου, του ροζ, αλλά και λευκές, είναι η καλύτερη επιλογή. Οι αποχρώσεις αυτές θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιο, ενώ θα χαρίσουν τη θετική τους αύρα, που θα ανανεώσει τη διάθεση του χώρου αλλά και τη δική σας με μιας!

Ώρα για διακόσμηση!

Αφού, λοιπόν, μάθατε ποια χρώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα ανοιξιάτικο και χαρούμενο vibe στη διακόσμησή σας, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με αυτή!

Συνεχίστε την ανάγνωση και παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις και συμβουλές μας για να κάνετε τη φετινή ανοιξιάτικη διακόσμησή σας πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ!

1) Πίνακες σε καμβά – Πόστερ

Ένας εύκολος και όμορφος τρόπος για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας είναι με πίνακες σε καμβά ή πόστερ, που θα στολίζουν υπέροχα τον τοίχο σας. Πίνακες με θέματα από τη φύση, line art με λουλούδια ή vintage θα δώσουν στο λεπτό μια πιο ανανεωμένη και χαρούμενη αύρα στο χώρο, με τα ζωηρά τους χρώματα και σχέδια!

Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό παιχνίδι στον τοίχο σας, επιλέγοντας multi panel πίνακες ή να φτιάξετε ένα εκπληκτικό gallery wall με πόστερ τοίχου με θέματα από τη φύση. Εικόνες με λουλούδια, ανθισμένα δάση, λίμνες, σε ζωηρές αποχρώσεις θα δώσουν στον τοίχο σας το ανοιξιάτικο αποτέλεσμα που ονειρευόσασταν.

2) Ταπετσαρίες τοίχου

Αν θέλετε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε ανάμεσα στα ανθισμένα δέντρα και λουλούδια της φύσης, δίπλα σε λίμνες και σε υπέροχα ανοιξιάτικα ηλιοβασιλέματα, ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας, οι ταπετσαρίες τοίχου με θέμα τη φύση είναι για εσάς. Με τα υπέροχα σχέδια και χρώματά τους, θα δώσουν μια χαρούμενη αύρα στο χώρο, που θα ανανεώσει εκπληκτικά και τη δική σας διάθεση.

Φυσικά, αν είστε λάτρεις της minimal διακόσμησης και δεν θέλετε να “μπουκώσετε” το χώρο σας με πολλές λεπτομέρειες, αλλά θέλετε να δώσετε μια διαφορετική οπτική στον τοίχο, υπάρχει λύση! Οι ταπετσαρίες τοίχου με floral line art θέματα είναι αυτό που ψάχνετε. Τα υπέροχα μοτίβα τους, σε συνδυασμό με τις χαρούμενες και ζωηρές αποχρώσεις τους θα χαρίσουν μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση στο χώρο σας, διατηρώντας παράλληλα το minimal στιλ του!

3) Αυτοκόλλητα τοίχου

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον αγαπημένο σας χώρο, χαρίζοντάς του την χαρούμενη αύρα της άνοιξης, είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Συγκριτικά με τις ταπετσαρίες τοίχου, με τα αυτοκόλλητα μπορείτε να δώσετε μικρές και χαρούμενες πινελιές στον τοίχο του κάθε δωματίου σας.

Αυτοκόλλητα τοίχου με λουλούδια και δέντρα, σε υπέροχες και ζωηρές αποχρώσεις, είναι ιδανικά όχι μόνο να ανανεώσουν υπέροχα την ανοιξιάτικη διακόσμησή σας, αλλά και να ανανεώσουν τη διάθεση του χώρου και τη δική σας, στο λεπτό! Κολλήστε τα πάνω ή δίπλα από το έπιπλο στο σαλόνι, ή σε όποιο άλλο δωμάτιο θέλετε και δείτε το ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα να μεταμορφώνει το χώρο σας.

4) Παραβάν

Άλλος ένας ξεχωριστός τρόπος, με τον οποίο μπορείτε να μεταμορφώσετε τον αγαπημένο σας χώρο, δίνοντάς του υπέροχες ανοιξιάτικες πινελιές, είναι τα παραβάν! Τα παραβάν αποτελούν την ιδανικότερη διακοσμητική επιλογή τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους.

Έτσι, με floral line art παραβάν ή με θέμα τη φύση όχι μόνο θα ανανεώσετε την αισθητική του χώρου σας, δίνοντάς του μια πιο χαρούμενη ενέργεια, με τα ζωηρά χρώματα και τα λουλουδένια σχέδιά τους, αλλά θα δημιουργήσετε και έναν επιπλέον χώρο που θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο και πιο άνετο.

5) Διαχωριστικά panel

Όπως τα παραβάν, έτσι και τα διαχωριστικά panel αποτελούν την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε και να διαμορφώσετε το χώρο σας, ώστε να είναι πιο όμορφος και χρηστικός. Με floral διαχωριστικά panel και με θέματα από τη φύση, θα δώσετε στο χώρο σας την ανοιξιάτικη οπτική που θέλετε.

Με τα υπέροχα λουλουδένια σχέδιά τους, αλλά και με εικόνες της φύσης, όπως ανθισμένα δάση, ηλιοβασιλέματα, όμορφα λουλούδια γύρω από τη λίμνη, σε χαρούμενες και ζωντανές αποχρώσεις, θα δώσετε μια πιο χαρούμενη πινελιά στη διακόσμησή σας, ενώ θα νιώθετε καθημερινά την ηρεμία και την αρμονία της φύσης.

Δώστε στο σπίτι σας τη διακόσμηση που του αξίζει

Τώρα που πήρατε κάποιες συμβουλές για το πως να υποδεχτείτε την άνοιξη με την πιο όμορφη διακόσμηση, ήρθε η στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας για να δείτε το χώρο σας να ανανεώνεται εκπληκτικά! Στη συλλογή της Houseart θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε για να διαλέξετε τα ιδανικά. Κάντε τις επιλογές και τους συνδυασμούς σας και ετοιμαστείτε να δείτε το σπίτι σας όπως δεν το έχετε ξανά δει!

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!